Υπηρεσιες Αποτριχωσης

υπηρεσίες Αποτρίχωσης

Στο Beauty G, προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες αποτρίχωσης, χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής για αποτελέσματα μακράς διάρκειας.

Εγγυόμαστε απαλό δέρμα, μείωση της ανάπτυξης τριχών, και ελαχιστοποίηση της δυσφορίας, σε ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον.

-Η αποτρίχωση CANDELA Laser Alexandrite 755nm  είναι η πιο αξιόπιστη, με αποτελέσματα μακράς διάρκειας αφήνοντας ένα απαλό, βελούδινο δέρμα χωρίς τρίχες.

Η αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη (Candela) εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές του σώματος και του προσώπου, τόσο για γυναίκες ,άνδρες όσο και για παιδιά!

Η ενέργεια του λέιζερ αλεξανδρίτη στοχεύει στα μελανοφόρα κύτταρα τηςτρίχας και σε μήκος κύματος 755 nm απορροφάται επιλεκτικά στο μέγιστο βαθμό από τη μελανίνη, τη χρωστική ουσία που δίνει το χρωμα στην τρίχα.

Στη συνέχεια αυξάνεται η θερμοκρασία του θύλακα της τρίχας, καταστρέφοντας τα κύτταρα που  προκαλούν την επανεμφάνιση της τρίχας χωρίς να καταστρέφεται η επιδερμίδα ή ο περιβάλλοντας ιστός.

Το αποτέλεσμα είναι ένα καθαρό, απαλλαγμένο από τρίχες δέρμα χωρίς τον κίνδυνο θυλακίτιδας που έχουμε συνηθίσει με τις παλαιότερες, παραδοσιακές μεθόδους αποτρίχωσης οπως κερι, χαλάουα και το ξυράφι.

Οι πρώτες συνεδρίες θα πρέπει να  απέχουν μεταξύ τους 6-8 εβδομάδες, καθώς η φάση της αναγέννησης των τριχών διαφέρει σε διάρκεια από μέρος του σώματος σε μέρος του σώματος και από άτομο σε άτομο.

Όσον αφορά τον αριθμό των συνεδριών που απαιτούνται για την επίτευξη αξιόπιστων αποτελεσμάτων, έξι συνεδρίες είναι υποχρεωτικές και σε περίπτωση ορμονικών επιδράσεων, μπορεί να απαιτηθούν περισσότερες συνεδρίες σε διαφορετικές περιοχές (π.χ.πρόσωπο και πόδια)για το ίδιο άτομο, ανάλογα με το άτομο.

 

Η μεθοδος της ριζικής αποτρίχωσης με ηλεκτρόλυση μετράει κοντά 100 χρόνια στην εφαρμογή της αισθητικης !!


 Η ριζική αποτρίχωση με βελόνα ενδείκνυται για τις περιοχές πού υπάρχουν μεμονωμένες τρίχες ή αποτελούν αντένδειξη για την αποτρίχωση με laser λόγω του ορμονικά εξαρτώμενου υπόβαθρου οπού επηρεάζει την ανάπτυξη της τριχοφυΐας στις συγκεκριμένες περιοχές όπως το πρόσωπο, ο λαιμός, οι παρειές, η κοιλιά, το στήθος, και οι θηλές.

Έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στις ξανθές και λευκού χρώματος τρίχες στις οποίες δεν υπάρχει μελανίνη.

Πολλές φορές συνδυάζουμε τη μέθοδο αυτή με το laser για το πρόσωπο με άριστα και πιο γρήγορα αποτελέσματα.


Με τη βοήθεια μιας πολύ λεπτής βελόνας, διοχετεύεται μικρή ποσότητα ηλεκτρικού ρεύματος μέσα στο θύλακα της τρίχας, με αποτέλεσμα τον καυτηριασμό της.

Με τον τρόπο αυτό, καταστρέφονται τα κύτταρα της τρίχας μέσα στον θύλακα με σκοπό την οριστική εξαφάνιση της τρίχας.

Αυτόματη επιλογή ρυθμίσεων και τεχνικών αποτρίχωσης 18 συγκεκριμένες περιοχές (διαδικασίες προσώπου και σώματος) είναι προ-προγραμματισμένες σύμφωνα με διαφορετικές παραμέτρους: λειτουργία, ένταση και χρόνο.

-Το ND Yag laser είναι ένα συγκεκριμένο είδος laser που εκπέμπει ακτίνα υψηλής έντασης φωτός στα 1064 nm και έχει έγκριση εφαρμογής από τον FDA (Αμερικανικός οργανισμός τροφίμων και φαρμάκων).

Το μεγαλύτερο μήκος κύματος που διαθέτει σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους τύπους laser, μας επιτρέπει να μεταφέρουμε θερμική ενέργεια στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και συγκεκριμένα στο χόριο.

Το Nd Yag χρησιμοποιείται στον τομέα της ιατρικής αισθητικής με τις εξής ενδείξεις:

-Αποτρίχωση για όλους τους φωτότυπους δέρματος κατά  Fitzpatrick (ακόμα και πιο σκούρα δέρματα Fitzpatrick V,VI)
-Αγγειακές βλάβες προσώπου
-Αγγειακές βλάβες κάτω άκρων (ευρυαγγείες μέχρι 3mm)
-Ρυτίδες προσώπου
-Σύσφιξη προσώπου
-Μελαγχρωματικές βλάβες (πανάδες- κηλίδες)

Στην αποτρίχωση χρησιμοποιείται κυρίως σε σκουρόχρωμες επιδερμίδες όπου το Alexandrite Laser δεν μπορεί να εφαρμοστεί, καθώς το μεγαλύτερο μήκος κύματος μας επιτρέπει να διαπεράσουμε το στρώμα μελανίνης. Στη συχνότητα αυτή η μελανίνη απορροφά ενέργεια, αλλά αισθητά χαμηλότερα σε σχέση με άλλα laser που εκπέμπουν σε μικρότερο μήκος κύματος.

Έχει μικρότερη αποτελεσματικότητα σε σχέση με τον alexandrite στην αποτρίχωση και για αυτόν τον λόγο το εφαρμόζουμε μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπως τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου η αποτρίχωση με alexandrite laser δεν μπορεί να γίνει.

Στη συγκεκριμένη συχνότητα εκπομπής της ακτινοβολίας το laser έχει πολύ καλή αποτελεσματικότητα στις ευρυαγγείες και τα αιμαγγειώματα.

Με την εφαρμογή laser, ανεβαίνει η θερμοκρασία τοπικά στα αγγεία και με τον τρόπο αυτό σταματάει η κυκλοφορία μέσα στα αγγεία, κατά συνέπεια το αγγείο κλείνει και απορροφάται απ’ τον οργανισμό.

Επίσης, λόγω του μεγάλου μήκους κύματος, επειδή η ενέργεια διαπερνά την επιδερμίδα φτάνοντας στο χόριο, το Nd Yag laser φτάνει στο στρώμα των ινοβλαστών με αποτέλεσμα την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, βελτιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την υφή της επιδερμίδας, τις λεπτές ρυτίδες ενώ παράλληλα προκαλεί σύσφιξη σε όλο το πρόσωπο συνολικά.

Το Nd Yag laser θεωρείται ένα εξειδικευμένο μη επεμβατικό laser αντιγήρανσης. Επίσης, το laser δρα και στα επιφανειακά στρώματα της επιδερμίδας καθώς κλείνει τους διεσταλμένους πόρους, αποχρωματίζει τις κηλίδες, τις πανάδες, και επαναφέρει έναν ομοιόμορφο χρωματικό τόνο σε όλο το πρόσωπο.

Ταυτόχρονα έχουν παρατηρηθεί πολύ καλά αποτελέσματα και σε ενεργό ακμή.

Σύστημα κρυοθεραπείας νεότερης γενιάς με ψυχρό αέρα για αποτελεσματική θεραπεία του πόνου, μείωση του οιδήματος και χαλάρωση του μυϊκού τόνου.
 
Το σύστημα επιτρέπει την κρυοθεραπεία με ακριβή τοποθέτηση και σταθερή δοσολογία κάθε φορά που τη χρειάζεστε.
 
Η υψηλή ισχύς εξόδου επιτρέπει μια γρήγορη μείωση της επιφανειακής θερμοκρασίας του δέρματος και παρέχει έτσι τα επιθυμητά αποτελέσματα στην. θεραπεία.
 
Στην αποτρίχωση  ο ψυκτικός μηχανισμός προστατεύει την επιδερμίδα από τα εγκαύματα και καθιστά την μέθοδο πλήρωσαν οδύνη και κίνδυνοι για τον πελάτη.

Εφαρμογές σε όλο το σώμα και το πρόσωπο.

Εφαρμογές σε όλο το σώμα και το πρόσωπο.

What we offer

We make true beauty come true

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Daily Make UP
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Event make Up
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Bridal make Up
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor.
Hair Style
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Κλείστε το ραντεβού σας!

Testimonial

Client Reviews & Feedback