Περιποιηση Σωματος

Περιποίηση Σώματος

Στο Beauty G, προσφέρουμε ανώτερες περιποιήσεις σώματος, εστιάζοντας στην αποτοξίνωση, ενυδάτωση, και αναζωογόνηση.

Χρησιμοποιούμε προηγμένες τεχνικές και ποιοτικά προϊόντα, εγγυώμενοι ολοκληρωμένη φροντίδα και απόλυτη χαλάρωση για κάθε πελάτη.

Μεσοθεραπεία σώματος

Η μεσοθεραπεία σώματος είναι μια εξελιγμένη και ευέλικτη θεραπεία που στοχεύει ,στις περιοχες που σας απασχολούν ,με κοκτέιλ κατάλληλων ενεργών συστατικών προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.
 
Χάρη σε έξυπνα κοκτέιλ βιταμινών,μετάλλων,
αμινοξέων,υαλουρονικό
οξέος, αντιοξειδωτικών ,λιποδιαλυτικών κι άλλων ουσιών δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για την ανανέωση των κυττάρων ,την αποβολή τοξινών και κατακρατημένων υγρών που δημιουργούν την όψη φλοιού πορτοκαλιού αλλά και την καταπολέμηση των λιποκυττάρων που ευθύνονται για το τοπικό πάχος.

iShape slimming 5in 1

-Το νέας γενιάς ρομποτικής τεχνολογίας για λιπογλυπτική σώματος με  RF- Roller- Cavitation -Laser -Vacuum μας επιτρέπει να αποκτήσουμε το σώμα των ονείρων μας .
 
Οφέλη -Πλεονεκτήματα :
 
1. Σύσφιξη του δέρματος
2. Αφαίρεση ρυτίδων
3. Θεραπείες στην περιοχή των ματιών
4. Αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος
5. Μείωση του λίπους και της κυτταρίτιδας
6. Αφαίρεση ρυτίδων & ανόρθωση προσώπου
7. Ζεστό μασάζ κυτταρίτιδας 
8. Αδυνάτισμα σώματος, διαμόρφωση περιγράμματος & σώματος
9. Αλλαγή του κυτταρικού μεταβολισμου , βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος
 
Αρχή λειτουργίας
 
Το υπέρυθρο λέιζερ 940nm μειώνει την αντίσταση του δέρματος με την θέρμανση του δέρματος και την ενέργεια του RF να διεισδύει βαθιά στον συνδετικό ιστό. Ο συνδυασμός του υπέρυθρου λέιζερ και των διεπαγόμενων διπολικών ενεργειών RF αυξάνει την ενδοκυτταρική διάχυση οξυγόνου με τη θέρμανση του δέρματος και με την βοήθεια των ειδικά σχεδιασμένων κυλίνδρων που υπαρχουν ,οδηγεί σε διείσδυση του RF από 5-15 χιλιοστά σε βαθος.
 
 Ταυτόχρονα, η σπηλαίωση (cavitation)και οι κύλινδροι με την αρνητική πίεση (vacuum)ρουφάει και τεντώνουν τον ινώδη συνδετικό ιστό, διασπούν αποτελεσματικά το υποδόριο λίπος καθώς και τα τριχοειδή αγγεία και αυξάνουν τη λεμφική αποστράγγιση, προάγουν το μεταβολισμό και μειώνουν ή συρρικνώνουν το μέγεθος του πραγματικού λιπώδους θαλάμου και βελτιώνουν αποτελεσματικά το περιγράμματος του σώματος!
 
Η τεχνολογία που έχει με τους κυλίνδρους, διπλώνει το δέρμα και κάνει την ενέργεια RF να διεισδύσει συγκεκριμένα στο δέρμα, βελτιώνοντας σημαντικά και αποτελεσματικά  ακόμη και την περιοχή του άνω βλεφάρου με ασφάλεια.
Πιο συγκεκριμένα :
 
1)Τεχνολογία 1: Σπηλαίωση-CAVITATION 
 
Η τεχνολογία 40KHz Cavitation από μόνη της σημαίνει ότι οι υπέρηχοι προκαλούν τα λιποκύτταρα να δονηθούν τόσο γρήγορα (υψηλή συχνότητα) ώστε να δημιουργηθούν φυσαλίδες κενού στο κύτταρο. Κατά συνέπεια, το εξωτερικό περίβλημα των λιποκυττάρων (η μεμβράνη) “ανατινάζεται” και το λίπος καταλήγει έξω από τα κύτταρα.
 
Έξω από τη μεμβράνη, το λίπος μπορεί να διασπαστεί σε ταχέως προσβάσιμη ενέργεια, η οποία στη συνέχεια προσλαμβάνεται από το αίμα ή μεταφέρεται από τους λεμφαδένες, μετά την οποία είτε καίγεται είτε αποθηκεύεται σε άλλα λιποκύτταρα σε άλλα σημεία του σώματος.
 
2) Τεχνολογία 2: Μηχανικό μασάζ με κυλίνδρους
 
Το μηχανικό μασάζ με κυλίνδρους λειτουργεί σε βάθος στους συμπυκνωμένους συνδετικούς ιστούς. Οι μηχανικοί κύλινδροι μασάζ ενισχύουν τη δραστηριότητα κυτταρογένεσης του δέρματος, με αποτέλεσμα την αποστράγγιση των παχυσμένων εναποθέσεων λίπους.
 
3)Τεχνολογία 3: Μασάζ υπό κενό
 
Τα μασάζ κενού ανασηκώνουν, διαμορφώνουν και κάνουν μασάζ στο δέρμα βαθιά και επιφανειακά. Το μασάζ αυξάνει επίσης την κυκλοφορία του αίματος, η οποία με τη σειρά της οδηγεί στην απελευθέρωση του λίπους από τα λιποκύτταρα. Το μασάζ παρέχει περαιτέρω σύσφιξη του δέρματος.
 
4) Τεχνολογία 4: Διπολική RF (ραδιοσυχνότητα)
 
Το διπολικό RF κάνει τα μόρια νερού στο λίπος να περιστρέφονται με υψηλή ταχύτητα για να παράγουν τριβή και σοκ, και στη συνέχεια τα τριγλυκερίδια βγαίνουν από το λίπος. Η ενέργεια RF με 1-10M μπορεί να φτάσει σε βάθος δέρματος 4-15mm, γεγονός που κάνει κάθε στρώμα να θερμαίνεται ομοιόμορφα. Το νέο κολλαγόνο κάνει το δέρμα να σφίγγει. Αυτό το διπολικό RF κάνει τα αναδιοργανωμένα λιποκύτταρα να συνδέονται στενότερα, να διεγείρουν την εκ νέου ανάπτυξη του κολλαγόνου, αποφεύγοντας το πλαδαρό δέρμα μετά τη θεραπεία αδυνατίσματος.
 
5) Τεχνολογία 5: υπέρυθρο φως 980nm
 
Το υπέρυθρο φως (IR) έχει άμεση και πολύ θετική επίδραση στους μύες και τις αρθρώσεις. Η υπέρυθρη ακτινοβολία αυξάνει την οξυγόνωση στα κύτταρα και δίνει ένα θερμαντικό αποτέλεσμα, το οποίο οδηγεί στην αύξηση της παραγωγής που ανακουφίζει από τον πόνο και τη δυσκαμψία στους μύες και τις αρθρώσεις. Η IR ενισχύει επίσης την ελαστικότητα του συνδετικού ιστού και αυξάνει την κυκλοφορία της λέμφου και του αίματος. Κατά τη θεραπεία του δέρματος, για παράδειγμα, στο πρόσωπο με IR, οι φραγμένοι πόροι ανοίγουν, το θαμπό και λιπαρό ,τραχύ δέρμα αποκτά νέα και πιο λεπτή λάμψη.
What we offer

We make true beauty come true

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Daily Make UP
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Event make Up
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Bridal make Up
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor.
Hair Style
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Κλείστε το ραντεβού σας!

Testimonial

Client Reviews & Feedback